پمپ سیرکولاتور چیست؟

قبل از این که بخواهیم در مورد کاربرد پمپ سیرکولاتور صحبت کنیم، ابتدا باید بگوییم که اصلا این پمپ ها چه چیز هایی هستند و چگونه عمل می کنند. در واقع آن ها به عنوان ابزاری در دسترس قرار می گیرند که از طریق روش مکانیکی؛ مایعات را به سیستم انتقال می‌ دهند و در مصارف گوناگون از جمله صنعت یا وسایل نقلیه کارایی های لازم خود را به انجام می رسانند.

به خاطر همین است که انواع متفاوتی از این پمپ ها وجود دارند که هر کدام می‌ توانند با توجه به نیاز یک سیستم؛ کارِ خود را پیش ببرند و وظایفشان را انجام دهند.

یکی از نمونه های پر کاربرد از بین همه این پمپ ها؛ پمپ سیرکولاتور خطی است که در صنعت جایگاه ویژه ای دارد، زیرا همانطور که بالاتر هم اشاره کردیم، در موارد مختلفی از آن استفاده می کنند که بسیار گسترده است.

 

 

 

 

واژه سیرکولاتور به چه معناست؟

اگر بخواهیم در مورد واژه سیرکولاتور صحبت کنیم، باید بگوییم که سیرکوله به معنای انتقال و چرخش داخلی یک سیستم است. در واقع نیرویی است که در هر سیکل صورت می گیرد و از طریق یک ابزار این کارایی به انجام می رسد. حال در مورد پمپ سیرکولاتور باید گفت این پمپ خودش این نقش را در این سیستم بر عهده دارد.

ساختار پمپ سیرکوله چیست؟

سیرکوله ساختاری دارد که از دو بخش الکتروموتور و پمپ آب تشکیل شده است. پروانه هایی داخل آن قرار گرفته اند و این پروانه ها باعث می شوند که هر نوع مایع یا سیالی به سمت بالا و جلو برود تا بتواند به قسمت خروجی پمپ هدایت شود. جهت مشاهده قیمت و خرید انواع پمپ آب پنتاکس می توانید به لینک آن مراجعه فرمایید

عملکرد پمپ سیرکولاتور چگونه است؟

پروانه داخل این سیستم؛ شبیه به یک دوربین عمل می کند و یک چرخ تیغه دار هم همراه آن است. هر چه قدر این چرخه سریع تر حرکت کند ، پروانه مایع ورودی بیشتری را به سمت جلو انتقال می دهد. از طرفی برای این که نیروی جنبشی داخل پمپ اتفاق بیفتد، الکتروموتور ها وارد عمل می‌ شوند که یک پوشش ضد آب را کنار پروانه درست می کنند؛ سپس آب به سمت بالا پمپاژ می شود و درون مدار گردش پیدا می کند و دوباره به وضعیت قبلی برمی گردد. در این شرایط میزان فشار افزایش پیدا می کند و دوباره یک چرخه دیگر اتفاق می افتد و این اتفاق مجددا تکرار خواهد شد.

انواع پمپ‌های سیرکولاتور

پمپ‌های سیرکولاتور از نظر مقدار آب دهی (دبی) و مقدار فشاراستاتيک (هدپمپ) به پمپ خطی و پمپ زمینی تقسیم می‌شوند. پمپ‌های سیرکوله با قدرت‌ کم (مقدار دبی و هد کم)، پمپ‌های خطی و پمپ‌های سیرکوله با قدرت زياد (مقدار دبی و هد زياد)، پمپ‌های زمينی نام دارند.

 

 

پمپ سیرکولاتور خطی:  

پمپ‌های سیرکولاتور خطی را با توجه به مقدار آب دهی و هد کم و به دلیل سبکی، می‌توان روی لوله نصب کرد. امتداد ورودی و خروجی آب نسبت به هم در یک راستا قرار می‌گیرند و به همین علت این نوع پمپ‌ها را خطی یا هوایی می‌گویند.

پمپ سیرکولاتور خطی برای از سیستم گرمایش حرارت مرکزی یا مدار گردش آبگرم مصرفی ساختمان برای به گردش درآوردن آبگرم در مدار بسته استفاده می‌کند. این پمپ‌ها در ساختمان‌های کوتاه و یا با ارتفاع متوسط کاربرد دارند.

 

 

 

پمپ‌های سیرکولاتور زمینی:

پمپ‌های زمینی، موتور و پمپ بزرگی دارند. به علت وزن زیاد، نصب آنها باید بر روی زمین و روی “فونداسیون” انجام شود.

شرکت پتساکو در 18 سال گذشته بیش از 3000 نوع قطعه و یا تجهیز مختلف مکانیکی را با توجه به نمونه اصلی یا معیوب قطعات و یا نقشه های فنی ساخت برای صنایع معظم کشور از جمله پتروشیمی ها، پالایشگاهها، کارخانجات نیشکری، قند، چوب و کاغذسازی، ذوب آهن و فولاد و نیروگاه های کشور ساخته است. برای تماس با دفتر شرکت می توانید با شماره 09126185306 از طرق مختلف تماس و یا ارسال پیام با پیام رسان های مختلف اقدام نمائید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *